Naast onze gerechten à la carte zijn onze suggesties zeker het proeven waard. Die volgen de seizoenen en worden met veel liefde door onze chef-kok klaargemaakt.
Aangezien ze om de drie à vier weken veranderen, blijven ze keer op keer verrassen. Onze gerechten in een huiselijke sfeer komen proeven? Reserveer dan uw tafel en wij plannen uw bezoek in. Tot gauw!
Voorgerechten |
|
---|---|
Duo van wildpaté
Twee confituren, een rozijnenbroodje & veenbessenvinaigrette |
€ 19,00
|
Wildkroketjes
Krokante sla, veenbessenvinaigrette & knolselder |
€ 19,00
|
Hoofdgerechten |
|
---|---|
Wildstoofpotje
Hertenragout met klassieke wildgarnituur & amandelkroketjes |
€ 32,00
|
Hertenfilet
Fine champagnesaus met witte chocolade, klassieke wildgarnituur & amandelkroketjes |
€ 34,00
|
Paardenfilet (250 gram)
In de pan gebakken, met een witloofslaatje & een saus naar keuze |
€ 31,00
|
Desserten |
|
---|---|
Nougat glacé
IJsgekoelde nougat met frambozensorbet |
€ 11,00
|
Dessertplankje van de chef
Assortiment van dessertjes, fruit & ijs |
€ 11,00
|