Suggesties

Om de drie à vier weken nieuwe gerechten

Suggesties die de seizoenen volgen

Naast onze gerechten à la carte zijn onze suggesties zeker het proeven waard. Die volgen de seizoenen en worden met veel liefde door onze chef-kok klaargemaakt.

Aangezien ze om de drie à vier weken veranderen, blijven ze keer op keer verrassen. Onze gerechten in een huiselijke sfeer komen proeven? Reserveer dan uw tafel en wij plannen uw bezoek in. Tot gauw!

photo

Wildsuggesties

Voorgerechten
Duo van wildpaté
Twee confituren, een rozijnenbroodje & veenbessenvinaigrette
€ 19,00
Wildkroketjes
Krokante sla, veenbessenvinaigrette & knolselder
€ 19,00
Hoofdgerechten
Wildstoofpotje
Hertenragout met klassieke wildgarnituur & amandelkroketjes
€ 32,00
Hertenfilet
Fine champagnesaus met witte chocolade, klassieke wildgarnituur & amandelkroketjes
€ 34,00
Paardenfilet (250 gram)
In de pan gebakken, met een witloofslaatje & een saus naar keuze
€ 31,00
Desserten
Nougat glacé
IJsgekoelde nougat met frambozensorbet
€ 11,00
Dessertplankje van de chef
Assortiment van dessertjes, fruit & ijs
€ 11,00

Komen lunchen of dineren bij SurPlace?

Reserveer dan vandaag nog uw tafel!